Protiv krvoločne splitske lovkinje pokrenuli peticiju: Zaustavimo čudovište Jacine Jadreško

Foto: Facebook

PRIČA o Hrvatici iz Kanade, Jacine Jadreško, ovih dana puni domaće medije.

Njezin je krvavi hobi zgrozio javnost. Unatoč nizu negativnih komentara na svom profilu ona i dalje ističe da oni kojima to smeta ne bi trebali dolaziti na profil osoba koje se bave lovom, a njezin je profil prepun fotografija koje će užasnuti ljubitelje životinja jer na fotografijama pozira krvavih ruku i lica, s leševima ubijenih životinja, pored oderane kože svog plijena ili, pak, dok u rukama drži netom izvađene unutarnje organe životinja koje je smaknula.

Sve je ovo bilo dovoljno da se pokrene stranica kao što je Zaustavimo čudovište Jacine Jadreško ili peticija kojom se traži da se Jacine zabrani lov u Hrvatskoj.

 

Stop Jacine Jadresko from hunting in Croatia!Sign the Petition Here: http://www.yousignanimals.org/Stop-Jacine-Jadresko-from-hunting-in-Croatia-t-2532

Posted by Yousign.org on Sunday, May 3, 2015

Naravno, u prvom se slučaju radi o prilično nejasnom cilju pokretača stranice koji vjeruju da će lajkovi nekog spriječiti u lovu, a u drugom o peticiji bez pravnih temelja.

Štoviše, čini se da cijela ova medijska strka zabavlja Jacine koja na svom profilu i dalje objavljuje statuse kao što su: "Zašto lovim? Jer volim jesti i pucati pa sam pronašla aktivnost koja uključuje pucanje u hranu".

 

Neki su u komentarima već zaključili da je novostečena "slava" ono što hrani Jacine koja očito žudi za negativnim publicitetom.

"Ne očekujem da se svima sviđa način na koji živim svoj život. Znam da je puno ljudi protiv ovoga što radim i to je u redu. Mogu to razumjeti. Prije dosta godina i ja sam bila protiv toga, ali to je bilo prije nego sam se upoznala s činjenicama", rekla je nedavno i dodala: "Dobivam prijetnje. Svakakve prijetnje. Da će me silovati, mučiti i ubiti, a te se prijetnje dotiču i mog devetogodišnjeg sina.

A ako oni meni mogu tako slobodno i otvoreno prijetiti, onda i ja zaslužujem priliku da objasnim neke stvari, da se moj glas čuje, da iznesem svoje mišljenje na edukativan, smiren i informativan način. Nikada nisam lovila zbog slave ili popularnosti. To je hobi u kojem uživam vikendima".

Pročitajte više