Prvenstvo Hrvatske i Slovenije u wakeboardu i wakeskateu 6. rujna na Jarunu

Foto: Wake Park Jarun
 
GRAD Zagreb i Wake Park Jarun ove će godine drugi put zaredom ugostiti Prvenstvo Hrvatske i Slovenije u wakeboardu i wakeskateu koje će se održati u subotu 6. rujna 2014. 
 
Na zagrebačkom će moru snage odmjeriti najbolji hrvatski i slovenski wakeboraderi i wakeboarderice. Svoj su dolazak već potvrdili aktualni prvaci Hrvatske, Rudi Deković, te Slovenije, Robi Pokovec, kao i Mia Stojak, aktualna prvakinja Hrvatske koja će ove godine prvi put braniti svoj naslov. 
 
"Iznimno smo ponosni što smo ponovno dobili priliku za organizaciju prvenstva, nadamo se obranama kadetskog i ženskog naslova, a možda ostvarimo i koji novi rezultat", istaknuo je Tin Rajković, predsjednik Wake Kluba Zagreb. 
 
 
"Sve više pažnje ulažemo u natjecanja i natjecateljske programe, drago nam je da je i Vipnet prepoznao prednosti Wake Parka Jarun kao regionalnog natjecateljskog centra te nas podržavaju u organizaciji ovakvih natjecanja", priopćio je Ozren Petrić, direktor Wake Parka Jarun. 
 
Organizatori pozivaju građane na događaj koji promovira i podržava razvoj ovakvih sportova u Hrvatskoj te garantiraju odličan provod. 
 
 
Program: 
 
09.00: Sastanak natjecatelja
10:00 - 11:00: Službeni trening
11:00 - 15:00: Kvalifikacije
15:00 - 16:00: Ručak
16:00 - 20:00: Finale
20:30: Proglašenje pobjednika

Pročitajte više