Prvi kontignet ulaznica rasprodan: Umagination otvara klupski program "Envy My Music"

PRVI kontigent ulaznica za veliki ljetni spektakl "Umagination" rasprodan je. Veliki interes zabilježen je diljem regije i zapadne Europe te se očekuje velik broj Talijana i Njemaca. Bogati scensko glazbeni program očekuje nas od prve večeri "Umaginationa", u petak 1. lipnja. Naime, nastupat će prestižna svjetska glazbeno - scenska grupa "Envy My Music". Jedan od najuspješnijih klupskih programa u svijetu, baziran je u frankfurtskom klubu Cocoon.

Posljednjih sedam godina njihova gostovanja prepoznata su diljem svijeta, a redovni su gosti klubova kao što su Pacha na Ibizi i La Terranzza u Barceloni. DJ gosti "Envy My Musica" su zvijezde poput Afrojacka, Frankya Rizarda, Firebeatza, Marca Sonkea, Thomasa Golda i mnogih drugih. Osim "Envy My Musica", na prostoru ATP Dance Arene u Umagu očekuju nas i nastupi Madonninog producenta Martina Solveiga, Axwella te Deniza Koyua.

Budući da je prvi kontignet ulaznica rasprodan, organizatori od 1. travnja prodaju  Early bird ulaznice po cijeni od 130 kuna za prvih 500 ulaznica koje će se prodavati u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Prvog vikenda u lipnju Umag će ugostiti i 2. Adria Music Conference na koju su svoj dolazak potvrdili svjetski priznati glazbeni stručnjaci. Prijave za atraktivne radionice regionalne AMC vrše se putem web-a na adresi www.adriamc.com.

Pročitajte više