Prvi put u hrvatskim medijima: Pogledajte fotografije najpoznatijih holivudskih preljubnika

IAKO se vijest o glumici Kristen Stewart i dvostruko starijem redatelju Rupertu Sandersu pojavila još krajem prošlog mjeseca, u Hrvatskoj dosad nismo imali prilike vidjeti fotografije objavljene u magazinu Us Weekly.

Prisjetimo se, prema pisanju tog magazina, 22-godišnja Kristen upustila se u preljubničku aferu s redateljem njenog posljednjeg filma "Snow White And The Huntsman", Rupertom Sandersom. Glumica je snimljena u zagrljaju redatelja, 41-godišnjeg Ruperta koji je u braku s manekenkom i majkom njegovo dvoje djece, Liberty Ross koja također glumi u njegovom filmu.

U službenoj izjavi glumica je objavila: "Istinski mi je žao zbog boli i sramote koju sam nanijela svojim bližnjima i svima na koje je ovo utjecalo. Ova indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše od svih, Roba. Volim ga, volim ga i tako mi je žao". Stewart i Pattinson svoju su vezu u medijima priznali 2010. godine.

Glumac se nedavno iselio iz njihovog zajedničkog doma u Los Angelesu, ne mareći previše za Kristeninu javnu ispriku zbog nevjere.

Pročitajte više