Radnici Gredelja, Diokija i Kamenskog u "Firmi" Hladnog piva: "Ovo je upozorenje i šaka u oko!"

Screenshot: YouTube

HLADNO PIVO ima novi spot, za pjesmu "Firma".

A u njemu glavne uloge imaju radnici uništenih firmi, objavili su pankeri iz Gajnica na svojoj službenoj stranici na Facebooku te dodali: "Bog, domovina, nacija - svi na pod, ovo je privatizacija!".

"Živo me zanima kako će 'Firma' proći pored ultra-light ljetnih pjesama koje se obično plasiraju u eter kad malo zatopli. Bit će to jedna lijepa ljetna šaka u oko", komentirao je Mile Kekin povodom plasiranja novog singla.

"Svirajući uzduž i poprijeko lijepe naše regije, primijetili smo u baš svakom gradu kombinaciju novih crkvi i propalih tvornica, velikih zastava i još veće nezaposlenosti, pa se tako dogodila pjesma 'Firma' koja taj fenomen pokušava objasniti u manje od tri minute. Pjesma je ubrzani tečaj za mlađe, kratki podsjetnik za one malo starije, ali i upozorenje za nadolazeće da NE PADAJU LAKO I BEZ ISPALJENOG METKA NA STARU FORU NOVOG POČETKA", poručio je Mile.

U spotu, čiju režiju potpisuje Andrej Korovljev, nema profesionalnih glumaca već glume ili, bolje rečeno sudjeluju, bivši radnici Gredelja, Diokija i Kamenskog: "Hvala radnicima Gredelja, Diokija i Kamenskog što su nam pomogli napraviti spot kojim se svi skupa možemo ponositi", poručuju iz Hladnog piva.

Pročitajte više