Raj za swingere: Priča iz kluba koji posjećuje čitava regija

Ilustracija/Screenshot: YouTube

U SELU Velereč u Srbiji nalazi se registrirani klub na kojem parovi mogu uživati u swinganju: zamjeni partnera, ali i voajerstvu.

Tamošnji Klub swingera smješten je u dvokatnici uz cestu, a njegov vlasnik, 65-godišnji Miodrag Maj, za Blic je kazao kako preko dana njegov posao miruje, ali da je preko noći sasvim druga priča: "Nitko ne želi da mu se prepozna automobil pa parkiraju u dvorištu iza kuće ili prekrivaju tablice", ispričao je.
 
U njegovom je klubu dozvoljeno sve na što akteri dobrovoljno pristanu, uz jedno pravilo: seks se odvija isključivo sa suprotnim spolom. Maj posluje već četiri godine, a u Klub je pretvorio svoju obiteljsku kuću koja je devet godina zjapila prazna. Preuredio je sobe na katu i u potkrovlju: dodao saune i jacuzzi te napravio jednu prostoriju s igračkama; lisicama, stolom za masažu i raznim drugim dodacima.

"Swingeri upražnjavaju seks uz razmjenu partnera i ponašaju se raskalašno do određenih granica. Ili su za grupni seks. A moja uloga je da posredujem i da takvim parovima omogućim njihove seksualne maštarije", ispričao je dodajući da se ulaznica po paru plaća 2000 dinara za jednu večer te da mu ne dolaze samo gosti iz Srbije već iz čitave regije.
 

Pročitajte više