Rakitić ispričao svoju ljubavnu priču: Bili smo kao Tarzan i Jane...

Foto: Facebook

LJUBAVNA priča između Ivana Rakitića i Španjolke Raquel Mauri nekim je Hrvatima možda poznata, ali hrvatski ju je reprezentativac sad odlučio podijeliti i sa Španjolcima.

Ivan i Raquel zajedno su još od 2011. godine, a kao što je ispričao nedugo nakon što su prohodali, trebalo mu je sedam mjeseci da osvoji njezino srce. Danas su oni supružnici i roditelji djevojčice Althee, a Rakitić često ističe da mu je obitelj najveća sreća. U intervjuu za španjolski Sport kazao je:

"To je priča za holivudske filmove. Prvi put kad sam vidio Raquel rekao sam 'Ja ću nju oženiti'. Tek sam bio stigao u Sevillu, bio sam uzbuđen i nisam mogao spavati. Negdje oko ponoći otišao sam na kavu. Da, na kavu. Dakle, nije bilo šanse da ću zaspati...I onda sam je vidio. Bila je konobarica u lokalnom kafiću. Odmah sam se zaljubio. I zaljubljen sam do danas".

Nakon toga je nastavio objašnjavati i zašto mu nije bilo lako osvojiti Raquel. "Bio sam 24 sata u Španjolskoj i nisam znao reći ništa. Znao sam tražiti sok i reći hvala. Osvajao sam je sedam mjeseci i nije bilo lako. Ali, ono što želim, to ću i dobiti. Jako sam uporan", kazao je. A upornost mu se, čini se, isplatila: "Moja supruga i ja smo najbolji prijatelji. Surađujemo savršeno, a ona je fantastična majka i osoba koja će nasmijati svakog koga sretne. Trebali ste nas vidjeti na početku, doduše. Bili smo kao Tarzan i Jane. Komunicirali smo gestama, ali kad ste zaljubljeni ništa nije teško. Za mene ne postoji ništa ljepše od toga. Dobio sam jackpot na lotu".

Na kraju je dodao: "Moja mi obitelj znači sve. Daju mi snagu i ravnotežu. Ako ste emotivno stabilni to se vidi i u poslu".

Pročitajte više