Razvod od Elona Muska pretvorila u odličan posao: Glumica u "drugom krugu" zaradila 16 milijuna dolara

Foto: Gulliver/Getty Images

KAD SE biznismen, izumitelj i milijarder Elon Musk prvi put razvodio od svoje supruge, o tome je obavijestio cijeli svijet.

"Bile su to savršene četiri godine. Voljet ću te zauvijek. Jednog ćeš dana nekog jako usrećiti", napisao Musk britanskoj glumici Taluli Riley.

Godinu dana kasnije, pokazalo se da je taj sretnik on jer Talulah se vratila i par se ponovno vjenčao u srpnju 2013.

Međutim, brak nije potrajao, a par se ponovno razveo na Staru godinu. Musk je podnio zahtjev za razvodom, a milijarder je pristao glumici na rastanku dati 16 milijuna dolara dok se ostatak imovine dijeli u skladu s predbračnim ugovorom.

U "prvom krugu", Talulah Riley zaradila je nešto više od četiri milijuna dolara.

Podsjetimo, par se upoznao 2008. Odmah nakon upoznavanja, Musk se razveo od prve supruge Justine s kojom ima petoricu sinova, a o novom ju je braku obavijestio SMS-om.

"Njezino je ime Talulah Riley i glumila je jednu od sestara u filmu 'Ponos i predrasude'. U tom su me trenutku pogodile dvije stvari: a) 'Ponos i predrasude' su dobar film i b) moj život s ovim čovjekom sveo se na klišej", rekla je Justine u intervjuu za Marie Claire.

Između ostalog, bivša supruga je otkrila i neke čudnovate detalje iz njihove veze pa je rekla da ju je Musk tijekom prvog plesa na vjenčanju upozorio da je on "alfa u ovoj vezi".

U svakom slučaju, Justine je nakon razvoda završila s kućom, alimentacijom, šest milijuna dolara, 10 posto dionica u Tesli, pet posto u Space X-u i Teslinim Roadsterom (koji joj se jako svidio).

Pročitajte više