Rekla mu je da bira između nje i ljubimca pa je odlučio pronaći novi dom - za djevojku

Foto: Craigslist

NAKON što ga je partnerica prisilila da izabere između nje i njegove kujice Molly, jedan je muškarac odluku donio bez puno razmišljanja. Shvatio je da joj brzo mora pronaći novi dom, a najlakši način da to učini jest objaviti oglas na internetu.

U oglasu pod naslovom "Traži novi dom", kojeg je objavio na Craigslistu, svim potencijalnim udomiteljima opisao je sve njene dobre i loše osobine.

U prvoj rečenici oglasa, muškarac za kojeg se zna da živi u gradu Roanoke u Virginiji otkrio je da njegova djevojka ne voli kujicu Molly, a usto je objavio slatku fotografiju bigla.

"Čistokrvna je i imam je četiri godine. Voli se igrati, ali nije u potpunosti istrenirana. Ima dugu dlaku pa zahtijeva malo više održavanja, posebice noktiju, ali ona voli da su joj uređeni", napisao je.

Dodaje da cijelu noć laje, a preko dana spava dok on radi. Potom otkriva neke njene pozitivne karakteristike , ali i moguće probleme koje će stvoriti novim vlasnicima.

"Jede samo najbolju i najskuplju hranu. Nikad vas neće dočekati na vratima nakon što ste imali težak dan niti će vam pružiti bezuvjetnu ljubav kad vam treba. Nikad ne grize, ali može biti užasno zla", nastavlja se u oglasu.

Nakon tog opisa u posljednjoj se rečenici otkriva istina. Naime, muškarac objašnjava da je shvatio da mu je lakše oprostiti se od djevojke nego od vjernog psa.

"Dođite po nju! Moj pas i ja želimo da nađe novi dom što prije!", otkrio je.

U oglasu nije birao riječi, pa je svoju očito već bivšu partnericu opisao kao sebičnu, pokvarenu sponzorušu i zamolio da je netko brzo udomi. Zasad nije poznato kako je njegova djevojka reagirala, kako na njegovu odluku, tako i na ovaj oglas, ali vjerujemo da je Molly odahnula.

Pročitajte više