Restoran Lido na Jarunu nastavio s predstavljanjem najboljih kuhara, uskoro stiže i originalni "Titanic" menu sa 12 sljedova

RESTORAN Lido na zagrebačkom Jarunu nastavio je sa organizacijom degustacijskih večera na kojima se predstavljaju najbolji hrvatski kuhari i vinari. Jučer su se tako predstavili Zlatko Marinović iz splitskog restorana Noštromo te poznati hvarski vinar Ivo Duboković. Gosti koji su napunili restoran Lido uživali su tako u probranim specijalitetima i vinima, ali i u vicevima Davora Štambuka te u pogledu na zaleđeno Jarunsko jezero.

Za 23. veljače ove godine organizatori su u restoranu Lido najavili gostovanje Branka Ognjenovića, izbornika hrvatske kuharske reprezentacije, dok vas 7. i 8. ožujka očekuju specijaliteti Deniza Zemba iz restorana Le Mandrać u Voloskom, kulinarskog genijalca koji je po mnogima najbolji kuhar u Hrvatskoj.

U pripremi je i veliki projekt povodom 100. godišnjice potonuća Titanica, 15. travnja 2012. Tad će se pripremati menu od 12 sljedova, identičan originalnom jelovniku s posljednje večere u restoranu na potonulom brodu. U "projekt Titanic" ovih se dana savršeno uklapa i prizor zaleđenog Jarunskog jezera.

Pročitajte više