Richie Sambora prijetio bivšoj: Iskopat ću rupu u pustinji i u nju te zakopati!

Foto: Guliver Image/Getty Images

GITARIST Richie Sambora trenutno je pod istragom policije zbog optužbi da je "prijetio ubojstvom" svojoj bivšoj djevojci.

Bivši gitarist benda Bon Jovi svojoj je bivšoj poslovnoj i ljubavnoj partnerici Nikki Lund navodno kazao da će "iskopati rupu u pustinji u nju je zakopati", javlja Daily Mail. Tu je prijetnju prema njihovim tvrdnjama izgovorio 19. ožujka ove godine, a Lund ga je policiji odlučila prijaviti tjedan dana kasnije.

Policija je potvrdila da je Sambora osoba koju se trenutno istražuje zbog prijetnji.

Sambora je trenutno na odmoru na Bora Bori sa svojom bivšom suprugom Heather Locklear i kćeri Avom, ali kad se vrati očekuje ga ispitivanje u policiji.

33-godišnja Lund sa Samborom je pokrenula liniju odjeće Nikki Rich, a prošle je godine priznala da su proteklih osam godina povremeno bili i u ljubavnom odnosu. Kad su prekinuli, to je utjecalo i na posao te je Lund svoju prvu samostalnu reviju imala 18. ožujka u Los Angelesu, samo dan prije nego što su navodno izgovorene spomenute prijetnje.

"Prijetnja se dogodila kad je Nikki lansirala svoju solo liniju. On je poludio i zaprijetio joj da će je ubiti. Rekao je nešto u stilu da će iskopati rupu u pustinji i u nju je zakopati", kazao je neimenovani izvor.

Lund, inače bliska prijateljica Kim Kardashian, 56-godišnjeg je Samboru prijavila, iako je isprva čekala, nadajući se da će se "situacija sama riješiti", poručio je izvor dodajući: "Richie posljednjih mjeseci puno pije i ponaša se mahnito. Već je ranije prijetio nasiljem".

Ako mu se dokaže krivica, Sambora bi mogao dobiti i do četiri godine zatvora. Njegovi su odvjetnici kazali da u Lundinim tvrdnjama nema istine.

Sambora je iz Bon Jovija naglo otišao 2013. godine, kao razloge navodeći "osobne probleme". New York Post je kasnije pisao da je Jon Bon Jovi izbacio iz benda svojeg dugogodišnjeg prijatelja i partnera zbog problema s alkoholom i drogama. Sambora i Lund vezu su počeli 2006. godine, godinu prije nego što je njegov razvod s Heather Locklear postao služben. Nastavili su se viđati i kad je Sambora počeo izlaziti s drugom holivudskom ljepoticom, Denise Richards. Sambora je trenutno u vezi s 26 godina mlađom australskom gitaristicom Orianthi.

 

Pročitajte više