Ruska manekenka izgledala je ovako samo dva mjeseca nakon poroda

Foto: Instagram

RUSKA manekenka Elena Perminova prije dva mjeseca rodila je svoje treće dijete, no na njezinoj liniji, no kada pogledate njezinu liniju dva mjeseca poslije, to vam nikada ne bi palo na pamet.

Perminova je pozirala za ruski Vogue u kojem je možemo vidjeti u osmom mjesecu trudnoće i zatim dva mjeseca nakon poroda, prenosi Daily Mail. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Lijepa 28-godišnjakinja koja je u braku s bivšim KGB-ovcem i medijskim tajkunom, Alexandrom Lebedevim, tvrdi kako je počela vježbati samo dva tjedna nakon poroda, iako je rodila carskim rezom.

"Doktori inače ne dozvoljavaju da vježbate tako rano, no ja sam se dobro osjećala. Naravno, u početku nisam vježbala toliko intenzivno, no s vremenom sam pojačala tempo. I za početak, nisam vježbala mišiće na trbuhu jer je to vrlo opasno kada ste prethodno imali carski rez", otkrila je Ruskinja.

Često je pauze kada je dijete spavalo koristila za kratke vježbe koje su postale rutina, a odmor nije bio dopušten ni vikendom.

"Rezultati su bili odmah vidljivi, a sve zahvaljujući činjenici da mišići jako dobro pamte", kazala je.

"Prije trudnoće sam bila pravi fitness manijak i često sam se iscrpljivala vježbanjem, dok sam tijekom trudnoće smirila tempo te sam to više radila zbog zdravstvenih razloga.Trud se isplatio", nadodala je Perminova koja je kazala da je Instagram jako motivirao.

Osim što je na njemu objavljivala rezultate svojih treninga, ona je i pratila profile drugih manekenki koje objavljuju videa vježbi koje dovode do brzih rezultata. Jedna od njih je  i Viktorijina anđelica Izabel Goulart.



 

Pročitajte više