Ryan Reynolds: Iskoristio bih suprugu kao ljudski štit za spas kćeri

Screenshot: YouTube

GLUMAC Ryan Reynolds u showu Davida Lettermana slikovito je objasnio koliko zapravo voli svoju novorođenu djevojčicu koju je dobio sa suprugom Blake Lively.

Iako je u više navrata putem medija istaknuo kako je Blake Lively ljubav njegovog života, čini se da su se stvari promijenile te je glumac kazao:

"Znao sam govoriti Blake kako bi bez razmišljanja primio metak za nju. Mislio sam da nikoga ne mogu voljeti onoliko koliko volim nju. No, sada kad pogledam našu kći, znam da bih, kada bismo bili u opasnosti, iskoristio Blake kao štit za spas naše kćeri".

Osim toga, dodao je kako se još ne može načuditi koliko zapravo voli svoje dijete te da ima stalnu potrebu da je mazi i štiti.

Glumački par vjenčao se 2012. godine, a malo prije nove godine, dobili su svoje prvo dijete. Ime djevojčice još nije poznato javnosti. Naime, par rijetko priča o svojem privatnom životu.

38-godišnji glumac također je kazao da nikada nije bio više zaljubljen u svoju suprugu, prenosi Daily Mail.

"Ne volim davati izjave u ovakvom stilu, od kojih nekima dođe zlo, no otkad smo dobili kćer, osjećam posebnu vezu s Blake i mislim da nikada nisam bio u nju zaljubljeniji", otkrio je glumac voditelju.

Pročitajte više