Sage Stallone živio u sobi zatrpanoj smećem: Bio je mrtav barem tri dana prije no što je pronađen

AMERIČKI glumac i sin Sylvestera Stallonea ovog je petka poslijepodne pronađen je mrtav, a američki portal TMZ javlja da je 36-godišnji Sage bio mrtav barem tri dana prije nego što je pronađen.

Živio je "kao Howard Hughes"

Neimenovani izvori za portal su izjavili da je Sage živio "kao Howard Hughes" te da je dane provodio u svojoj sobi koja je "bila zatrpana smećem", uključujući hrpe opušaka, limenki pive i ostatak hrane.

U njegovoj su sobi u kući u Los Angelesu pronađene i dvije ladice prepune tableta, a nitko s glumcem nije razgovarao barem tjedan dana, od prošlog petka. Iako je spremačica bila u posjeti tijekom proteklog tjedna, imala je izričitu zabranu ulaska u njegovu sobu. Čak nije smjela niti kucati na vrata. Jedan od policajaca opisao je njegovu sobu kao "odvratnu", uz tvrdnju da je jako zaudarala.

Majka zatražila spremačicu da provjeri što se s njim događa

Sageova je majka nazvala spremačicu jučer nakon što nije mogla s njim stupiti u kontakt te je zatražila da provjeri što se s njim događa. Spremačica je tad otkrila njegovo beživotno tijelo.

Policijski izvori obavijestili su da je iz priloženih dokaza vidljivo da je Sageova smrt bila nesretan slučaj.

Sage Moonblood Stallone rođen je i odrastao u Los Angelesu, a osim mlađeg brata Seargeoha, imao je i polusestre Sistine, Sophiju i Scarlet. Dijete je iz prvog braka Sylvestera Stallonea i Sashe Czack. Svoju prvu ulogu ostvario je sa 14 godina kad se pojavio s ocem u filmu "Rocky V" glumeći Rockyjevog sina Roberta.

Pročitajte više