Šala koja je postala hit na internetu, a zabrinuta majka zbog nje je skoro dobila srčani udar



ZA VRIJEME kampiranja u Grand Canyonu 22-godišnja Samantha Busch odlučila se našaliti sa svojom pretjerano zaštitnički nastrojenom majkom.

Iz tog joj je razloga poslala fotografiju na kojoj izgleda kao da visi s ruba litice, dok je u stvarnosti stajala na kamenu ispod. "Pet dana prije nego što sam otišla majka me nije prestala maltretirati pričama o tome kako moram paziti da ne padnem ili da me vjetar ne otpuše. Zato sam usput pronašla dobro mjesto gdje mogu stajati na rubu, a moj je dečko pod pravim kutem "okinuo" fotografiju", ispričala je za ABC News.

Ali, njezinoj majci i svim kolegama kojima je fotku pokazala, to nije bilo nimalo zabavno: "Poslala sam joj fotografiju, a ona ju je pokazala svojim kolegicama i kolegama koji me znaju od rođenja. Svi su poludjeli. Kažu da su skoro dobili srčani udar", objasnila je Samantha.

A kako bi njezina psina bila što uvjerljivija, Samantha je isključila GPS lokator na svom mobitelu, kako njezina majka ne bi otkrila gdje se točno nalazi: "Radim za nju tako da svaki dan komuniciramo zbog posla. Zato sam željela da čitav tjedan ne zna gdje sam. Morala sam napraviti nešto da je naviknem na to da ne zna uvijek točno gdje se nalazim", zaključila.

Nakon "nemilog" događaja Samantha je fotku objavila na Redditu uz objašnjenje: "Mama je bila zabrinuta zbog mog posjeta Grand Canyonu pa sam joj poslala ovu fotografiju", a ona je gotovo odmah postala pravi hit na popularnom društvenom servisu.

Pročitajte više