Šalili se da imaju duhove, a onda otkrili da ipak nisu sami u kući

Screenhot: YouTube

STUDENTI na Ohio State Universityju, Mark Harman i Brett Mugglin, ubrzo nakon useljavanja u novu kuću otkrili su da nešto nije u redu.

Sa svojim su se prijateljima šalili da imaju duhove, budući da su po noći znali čuti čudne zvukove te pronalazili otvorena vrata ili ormariće. Ali, nakon što su se jednog dana odvažili i krenuli u istraživanje, u podrumu su otkrili zaključana vrata. Kad su ih napokon otvorili unutra ih je dočekalo iznenađenje - sasvim jasni znakovi da netko tamo živi.

Jedan od njih, Brett, ubrzo je shvatio da se čak i susreo s njihovim tajanstvenim cimerom, koji mu se predstavio kao Jeremy, ali na kojeg nije posebno reagirao jer je mislio da živi u ulazu do njihovog. Kad su Mark i Brett zajedno sa stanodavcem ušli u podrum koji je Jeremy tajno koristio, njega nije bilo, pa su mu odlučili ostaviti poruku na vratima na kojima su promijenili bravu.

Kasnije se saznalo da je Jeremy također student, koji je u kuću uspio ući preko svog rođaka koji je prije tamo živio. Mark i Brett napomenuli su kako nikad nije uzimao njihovu hranu te da ne vjeruju niti da je kopao po njihovim sobama: "On je bio u redu tip, samo nije tamo trebao biti. Ali moglo je biti prilično opasno - u kući s nama živio je čovjek za kojeg nitko nije znao da postoji", izjavio je Brett.

Pročitajte više