Sama pomisao na ovo je stravična: Crvi joj živjeli u uhu i nagrizali je iznutra

Screenshot: YouTube

KADA se 27-godišnja Rochelle Harris vratila s godišnjeg odmora iz Perua, počela se žaliti na nepodnošljive glavobolje i bol u licu, piše Daily Mail.

Rochelle je čula i zvukove u unutrašnjosti glave, a sljedeće se jutro probudila na mokrom jastuku: čudna joj je tekućina iscurila iz uha tijekom noći.

Kada se obratila za pomoć liječnicima, oni su zaključili kako se radi o slabijoj upali uha ili infekciji izazvanoj ubodom komarca. Ipak, uputili su je na daljnje pretrage.

Liječnici su zatim otkrili rupu unutar njenog uha, no nisu joj u početku htjeli reći o čemu se točno radi.

Nakon duljeg međusobnog vijećanja, liječnici su rekli Rochelle kako u uhu ima crve te ju odmah poslali na hitno snimanje mozga.

Nalazi su pokazali kako bubnjić, krvne žile i živci lica nisu oštećeni, ali crvi su iskopali 12 milimetara duboku rupu u njenom ušnom kanalu.

Nakon cjelonoćnog tretmana maslinovim uljem, crvi su ipak uspjeli preživjeti. Liječnici su zatim uklonili dva, no bojali su se kako bi ih u Rochelleinom uho moglo biti više.

Njihov se strah pokazao opravdanim jer su detaljnijim proučavanjem otkrili čitavu obitelj od osam crva.

Svi su, na kraju, izvađeni i poslani na analizu kojom je ustanovljeno kako je muha izlegla jajašca u uhu Rochelle Harris, koja su zatim izrasla u ličinke.

Rochelle se u potpunosti oporavila i nema nikakvih trajnih posljedica te kaže kako je njena gadljivost prema kukcima, otkada su joj bili u glavi, mnogo manje izražena.

Pročitajte više