Schwarzeneggerovi memoari podižu sve više prašine: Potvrdio još jednu aferu i razbjesnio bivšu suprugu

MEMOARI Arnolda Schwarzeneggera iz dana u dan dižu sve više prašine, a nakon što je u jednom od intervju priznao da je nevjera bila jedna od najvećih pogrešaka u njegovom životu, novi detalji izvučeni iz njegove autobiografije pokazuju da su brak, ali i veza s Marijom Shriver bili ispunjeni nevjerom.

Potvrdio aferu s Brigitte Nielsen

Time donosi nove detalje u kojim se otkriva da je Arnold održavao vezu s Brigitte Nielsen dok je u isto vrijeme hodao s Marijom. Da stvar bude gora on i Shriverova tada nisu sam bili u vezi već i živjeli zajedno.



Još je tada Schwarzenegger znao da veza s Brigitte neće potrajati te dodaje kako je prevara samo dodatno učvrstila njegovu želju da oženi Mariju.

TMZ dodaje da je afera započela još 1985., na snimanju filma "Crvena Sonja". Nielsenova je aferu prvi puta razotkrila prošle godine u svojim memoarima te da nije znala da je tada bio vezi. Međutim, ovo je prvi puta da je Schwarzenegger potvrdio njene navode.

Maria Shriver je bijesna

Par koji se prošle godine razveo zbog Schwarzeneggerove nevjere i djeteta s kućnom pomoćnicom Mildred, trajao je 25 godina, a glumac u svojoj biografiji opisuje i trenutak kada je supruga doznala za nevjeru: "Iste minute kad smo sjeli, terapeutkinja se okrenula prema meni i rekla: 'Maria je željela da dođeš kako bi te pitala jesi li otac Mildredinog djeteta'. Rekao sam joj: 'Istina je'.".

No, izgleda da je na pomolu pravi skandal ili barem bestseler. Naime, memoari "Total Recall: My Unbelievably True Life Story" izazvali su i dodatne probleme jer glumčeva je supruga bijesna zbog toga jer je nitko nije nazvao da potvrdi jesu li detalji u autobiografiji točni, a zasmetale su je i okolnosti oko intervjua, ali i činjenica da će Schwarzenegger zadržati ukupni prihod od memoara.

Pročitajte više