Scully oduševila fanove: Fotka nije spektakularna, ali obožavatelji "Dosjea X" su u ekstazi

Foto: Twitter

NOVO izdanje "Dosjea X" očekuje se s nestrpljenjem, a fanovi na svaku informaciju reagiraju prilično burno stoga nimalo ne iznenađuje da je fotografija koju je glumica Gillian Anderson objavila na svom profilu na Twitteru, izazvala val oduševljenja.

Iako fotografija nije spektakularna (dvije stolice s imenima Muldera i Scully), poruka je kristalno jasna - počelo je snimanje.

Inače, očekivanja fanova prilično su velika. Posebno nakon što je David Duchovny priznao da se slomio i zaplakao kada je otvorio scenarij za novo izdanje "Dosjea X".

"Zaplakao sam kad sam počeo čitati scenarij. Bilo je tako čudno ponovno vidjeti sva ta imena. Nisam sudjelovao u pisanju scenarija, ali sve to bilo mi je kao nešto o čemu sam pričao dugo vremena. Planirali smo to dugo. Trebalo je dosta dok smo se svi okupili i dogovorili se", rekao je Duchovny za Entertainment Weekly, te dodao: "A sada slijedi zabavni dio. Sada konačno počinjemo. Bile su to lijepe i čudne emocije za mene i tek moram otkriti kako ću ih iskoristiti".

Duchovny je rekao i to da još uvijek ne smije otkrivati pojedinosti o novoj sezoni, ali da se radi o nečem "fantastičnom". Povratak "Dosjea X" Fox je potvrdio u ožujku ove godine, a serija, koja je premijerno prikazana 1993. i koja je imala devet sezona, ponovno se vraća nakon 13 godina. Potvrđeno je i da će, uz Duchovnyja, u glavnoj ulozi ponovno biti i Gillian Anderson kao Scully.

Pročitajte više