Šef BMW-a predstavljao novi super-auto i odjednom samo pao

Screenshot: YouTube

IZVRŠNI direktor BMW-a Harald Krueger onesvijestio se tijekom predstavljanja najnovijeg modela njemačkog proizvođača automobila, električnog hibrida i8, na Međunarodnom motor showu u Frankfurtu.

Tijekom novinske konferencije Krüger je najprije počeo teturati, a potom je pao na zemlju i tresao se. Prema pisanju Daily Maila, konferencija je do tog trena trajala samo pet minuta, a nakon što su mu pomogli da ustane, Krüger je trljao svoj zatiljak.

Brzo su pritrčala dvojica muškaraca i pomogla mu sići s pozornice, a glasnogovornik kompanije je rekao da će se konferencija ponovno održati kasnije. Dodao je da je direktora pregledao liječnik i da se dobro oporavlja te da se i prije izlaska na pozornicu nije osjećao dobro.

Krüger je u BMW došao kao pripravnik prije 23 godine, a od svibnja ove godine je na samom vrhu kompanije.

Pad je zasjenio zvijezdu konferencije, revolucionarni novi automobil i8, kojeg pokreće električni motor. Osim toga, tu je i 1,5 litreni trocilindarski benzinski motor. Za razliku od tradicionalnih automobila kod kojih motor pokreće kotače, kod ovog automobila motor puni baterije koje potom pokreću električni motor automobila. 

Pročitajte više