Shirley Manson prekinula koncert: Nikad ne smiješ tući ženu, koji je tebi kurac, čovječe?

GARBAGE su se vratili i već su na turneji na kojoj promoviraju album "Not Your Kind of People". Atmosfera na koncertima katkad ode u krivom smjeru: pjevačica Shirley Manson nedavno je prekinula koncert kad je vidjela muškarca u publici kako udara djevojku, zbog čega ga je prozvala i izbacila sa svirke.

Incident se dogodio 25. svibnja za vrijeme američkog dijela turneja, u koncertnoj dvorani House of Blues u Atlantic Cityju, dok je bend svirao "Stupid Girl", jedan od svojih najvećih hitova s debitantskog albuma. Shirley Manson je prekinula koncert kad je vidjela da je svađa između para u publici krenula u nasilnom smjeru.

Nakon što je uspjela prekinuti svađu, Shirley je krenula vikati na muškarca u publici: "Makni se s nje, odmah! Nikad ne smiješ tući ženu, koji je tebi kurac, čovječe?! Atlantic City, koji se kurac ovdje događa?"

Predstavnici sigurnosne službe izbacili su muškarca iz publike, a dok su ga iznosili, Shirley ga je nastavila grditi. Garbage trenutno promoviraju album "Not Your Kind of People", kojeg su objavili prije svega nekoliko tjedana, a nakon SAD-a, turneju nastavljaju po Velikoj Britaniji i Europi.

Pročitajte više