"Silovat će ti ateističke kćeri, odrubiti ženi glavu i odrezati ti penis"

Foto: Guliver Image/Getty Images

PHIL ROBERTSON, zvijezda američkog reality showa "Milijunaši iz močvare", profesionalni lovac i biznismen održao je bizaran govor. Na skupu Kršćana na Floridi ispričao je kako je jedan ateist prisiljen gledati silovanja njegovih maloljetnih kćeri, a zatim mu odrežu penis i stave ga ispred njega.

Tim je govorom Robertson želio dokazati da nevjerovanje u život nakon smrti čini prihvatljivim svako nasilje. Prisutnima je rekao kako nas sve čeka smrt i rupa duboka dva metra, bez obzira na to koliko ulagali u svoje zdravlje.

"Dvojica muškaraca provale u kuću ateista, koji ima ateističku ženu i dvije male ateističke kćeri. Dakle, provale u njegov dom, zavežu ga za stolac i začepe mu usta. Potom dovedu dvije kćeri ispred njega i siluju ih obje, nakon čega ih upucaju i njegovoj ženi odrube glavu. Tada ga pogledaju i kažu mu: 'Nije li odlično što nam se za ovo neće suditi? Nije li odlično što nema ništa loše u ovome? Ne postoje dobro i zlo!'. Zatim uzmu oštar nož i odrežu mu muškost, a dok mu ga drže pred licem kažu: 'Zar ne bi bilo dobro da s ovime nešto ne valja? Ti si onaj koji kaže da nema Boga, dobrog i lošeg, pa se mi samo zabavljamo. Bolesni smo u glavi. Uživaj u prekrasnom danu'. Da im se to dogodi rekli bi da nešto s tim nije u redu", bio je najšokantniji dio Robertsonova govora. 

https://soundcloud.com/rightwingwatch/phil-robertson-on-atheist-family-getting-raped-killed

Pročitajte više