Simon Cowell priznao tajnu aferu s Dannii Minogue: Imala je seksi kosu, odjeću i grudi



SIMON COWELL priznao je da je imao tajnu aferu s kolegicom iz X Factora, Dannii Minogue, piše Mirror. Glazbeni mogul otkrio je kako je imao nekoliko strastvenih noći s Dannii nakon što je prekinuo s tadašnjoj djevojkom Terri Seymour. "Sviđala mi se. Dannii je imala tu kosu, tu seksi odjeću i grudi. Bio sam kao dječak pored nje. Bila ja zavodljiva, žena za pravog muškarca. Nakon Terry, nisam bio spreman na novu vezu", rekao je Simon Tomu Boweru, piscu svoje biografije.

Tomu je Cowell priznao i kako mu se sviđala Cheryl Cole, s kojom je želio biti iako je tada bila udata za Ashleyja Colea. "Kemija među njima bila je vidljiva, 2007. su kružile glasine o njihovoj vezi, no zapravo u sve uspjeli zataškati", rekao je izvor. Dannii je također svojedobno priznala da joj se sviđa Simon, no samo površno. "Taj čovjek bi mogao koketirati i sa zidom", rekla je.

U knjizi je otkrio ponešto i o odnosu s Cheryl Cole. Otkrio je da ga je Cheryl mogla vrtjeti oko malog prsta jer je bila jednostavno predivna. S vremenom je Dannii otišla iz showa, ušla u ozbiljnu vezu te postala majka. No, u posljednje vrijeme sve se češće mogu čuti glasine kako bi se Dannii mogla vratiti u x Factor, i to baš u vrijeme kada su i ona i Simon ponovno samci.

Pročitajte više