Skandal koji vrijedi popratiti: Seksi trenerica držala bordel i snimala klijente!



VIŠE od 150 klijenata uključeno je u seks skandal koji trenutno zaokuplja pažnju američkih medija, a razlog popularnosti ovog skandala bez ikakve je sumnje 29-godišnja seksi trenerica Alexis Wright.

Naime, Alexis se nalazi u centru skandala koji je zgrozio građane gradića Kennebunka i zabavio ostatak svijeta. Posebno kad se na internetu pojavio video trenerice (ili nekog tko trenerici jako sliči, a plesao je upravo u njenom studiju) koja je istog trena osvojio simpatije svih koji su zaključili da držanje bordela i nije toliko loše ako izgledate kao Alexis.



Ipak, oni koji se nisu zabavili klijenti su među kojima i neki ugledni građani Portlanda, a policija je već objavila dio podužeg popisa na kojem se nalaze poznati odvjetnici, liječnici i pripadnici policije koji su ili u brakovima ili u dužim vezama.

Ostatak imena objavit će 26. listopada, a poručnik Anthony Burpee kazao je da se u svojoj cijeloj karijeri nije susretao s prostitucijom o Kennebunku.

"Ovo je gradić za odmor. Mjesto odakle šaljete razglednice. Svima bi nam bilo draže da je prostor iznajmila negdje drugdje", kazao je Burpee novinarima.

Alexis i njen pomagač Mark Strong Sr. optuženi su za prostituciju, podvođenje i tajno snimanje odnosa s klijentima.

Pročitajte više