Slom nasljednika dinastije Hilton: Nakon prijetnji ubojstvom provalio u kuću bivše

Foto: Instagram/Twitter

CONRAD HILTON, jedan od nasljednika obitelji Hilton i najmlađi brat puno poznatije Paris, uhićen je nakon što je provalio u dom bivše djevojke Hunter Daily Salomon. TMZ javlja da se 21-godišnji Hilton nalazi u pritvoru nakon što je u ponedjeljak nasilno ušao u dom 19-godišnje bivše djevojke, koja je tražila i dobila sudsku zabranu pristupa protiv njega.

Njeno prezime vam možda zvuči poznato, jer njen otac Rick je muškarac koji je snimio i prodao slavnu snimku seksa Paris Hilton. Ujedno je i bivši muž Pamele Anderson, za kojeg se triput udavala i s kojim se isto toliko puta razvodila.

Hunter je pred sudom tvrdila da je nasljednik dinastije Hilton prijetio da će se ubiti nakon što se pojavio kod nje doma. Ispričala je da je s njim hodala godinu dana, a on je počeo dolaziti k njoj i ponašati se čudno prošlog rujna. Glumica u usponu tvrdi da je Conrad počeo redovito dolaziti u njenu kuću u bilo koje doba dana i noći, a prošlog tjedna nije želio napustiti njen dom.

Ispričala je da ju je tada pitao može li je "vidjeti prije nego što se ubije" i poručio joj da nabavi sudsku zabranu pristupa jer se on ne može kontrolirati. Također je njenoj majci, glumici E.G. Daily u suzama govorio da želi oženiti njenu kćer.

Prema odluci suda, Conrad se bivšoj, ali ni članovima njene obitelji, ne smije približiti na manje od sto metara. Uhićenje se dogodilo nekoliko dana nakon što je Conrad osuđen na tri godine uvjetno i 750 sati društveno korisnog rada zbog divljanja na letu prošlog srpnja. Navodno je u zrakoplovu koji je letio od Londona do Los Angelesa cijelim putem vrištao da će "jebeno ubiti sve".

To mu nije bilo prvo uhićenje, s policajcima se susreo i 2012. godine, kad mu je nakon prometne nesreće u automobilu pronađena marihuana.

Hunter više prema njemu nema nikakve osjećaje, već je u drugoj vezi. Uskoro se namjerava pojaviti u filmu "Dear Eleanor" o dvije tinejdžerice iz šezdesetih koje putuju Amerikom želeći pronaći Eleanor Roosevelt. 

Pročitajte više