Slon.hr - prilagođen svim vašim uređajima, i dalje s vrhunskim brandovima

Foto: slon.hr

SLON.HR, osim što je u redizajniranom izdanju te je prilagođen svim vašim uređajima (jednostavno možete naručiti i s računala, tableta ili mobitela), donosi i jednu novost: za razliku od svih drugih shopova ukinuli smo kod za popust od 10 posto te smo snizili sve cijene!

Ovisi što tražite, na stranici slon.hr/shop možete odmah izabrati robnu marku koju tražite te oznaku proizvoda, ili vrstu ljubimca te oznaku proizvoda. Traženje proizvoda jednostavno je i brzo. Ukoliko znate ime proizvoda kojega tražite samo ga upišete u tražilicu i odmah će vam se otvoriti stranica s tim proizvodom.

Ukoliko vas zanimaju samo akcije jednostavno kliknete - prikaži proizvode na akciji te vrstu ljubimca kojega imate.

U ponudi Slon.hr ima preko 30 najpoznatijih i najkvalitetnijih robnih marki za kućne ljubimce, a ponuda se svakodnevno nadopunjava!

I dalje na Slon.hr-u možete plaćati karticama, jednokratno ili na rate, i ne morate brinuti za sigurnost jer je sva komunikacija kriptirana, a naša trgovina u sustavu 3d SECURE zaštite (stoga za neke kartice pri ruci morate imati i token). Možete plaćati i pouzećem prilikom preuzimanja.

Sve vaše narudžbe dostavljamo, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živite i to besplatno ukoliko se radi o narudžbi većoj od 200 kuna.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati putem maila info@slon.hr.

Pročitajte više