Slučajno nazvao svoju suprugu tijekom silovanja ljubavnice

Ilustracija: Shutterstock

MATTHEW STACEY (42) slučajno je mobitelom nazvao svoju suprugu tijekom silovanja ljubavnice Vittorie Di Franco (34) u engleskom Ipswichu, piše ipswichstar.co.uk. 
 
Trgovac automobilima uvjerio je ljubavnicu da je samac kada su započeli vezu, iako je još uvijek bio u braku. Njih su se dvoje upoznali na stranici za traženje partnera, a susreli su se nakon što ju je Stacey na to neko vrijeme nagovarao. Nakon što je saznala da je još uvijek oženjen, Di Franco je odlučila ipak s njim ostati jer je vjerovala u "čvrstoću njihova odnosa".
 
Ipak, njegovo se ponašanje nakon pet mjeseci veze i suživota promijenilo, a Di Franco je inzistirala da se njezin identitet otkrije javnosti jer smatra da bi se žene s traumama takvog tipa morale obratiti javnosti i potražiti pomoć: "Živjela sam u strahu. Potom sam ispričala svoju priču kako bi žene sa sličnim problemima također odlučile ustati i boriti se protiv ugnjetavanja. Ne bismo se smjele sramiti".
 
Osim činjenice da se radi o još jednom silovanju, slučaj je izazvao pozornost javnosti zbog bizarne situacije s telefonskim pozivom do koje je došlo nakon svađe između Di Franco i Staceyja kad ju je on gurnuo na krevet na kojem je ostao telefon. Slučajnim pritiskom njegova je, sad već bivša, supruga sve čula.
 
Silovatelja čeka šest godina zatvora. 

 

 

Pročitajte više