"Snajperist" Clinta Eastwooda stigao na Oscar reviju: Osvoji majice iz filma nominiranog za šest Oscara

Screenshot: YouTube,  Foto: Press

AKO VAM je kojim slučajem promaklo "Snajperist" je novi film slavnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda s Bradleyem Cooperom u ulozi Chrisa Kylea, strijelca iznimne preciznosti koja ga je proslavila na bojištu.

No on je mnogo više od toga. Pripadnik Navy SEAL'sa Chris Kyle poslan je u Irak s jednom misijom, a to je štititi svoju braću po oružju. Njegova preciznost spašava brojne živote, a priče o njegovim akcijama donijele su mu nadimak Legenda što ne prolazi nezamijećeno kod neprijatelja i sada je njegova glava ucijenjena. Uz sve to, on vodi i privatnu bitku nastojeći biti dobar otac i suprug iako se nalazi na drugom kraju svijeta. Nakon brojnih misija vraća se kući supruzi Tayi (Sienna Miller) i djeci, ali sve više osjeća kao da je bojište njegov dom.

Film "Snajperist" snimljen je prema autobiografiji Chrisa Kylea koja je čak trinaest tjedana provela na prvom mjestu liste bestsellera New York Timesa, dok se film već sada može pohvaliti titulom najuspješnijeg ratnog filma svih vremena u Sjedinjenim američkim državama. Ne propustite ga od 29.1. na Oscar reviji u svim CineStar kinima.

A Index i Blitz poklanjaju vam majice iz filma: tri komada s kratkim rukavima i jedan hoodie. Majice su u veličinama S, M i XL, a hoodie u M. Sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Snajperist" na index.nagrada@gmail.com i požuriti jer najbrži osvajaju nagrade. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Pročitajte više