Sofia Vergara odgovara na optužbe: "Nisam ga zlostavljala"

Screenshot: YouTube

DOK ZVIJEZDA "Moderne obitelji", Sofia Vergara, uživa sa svojim novim dečko, odnosno zaručnikom, Joeom Manganiellom, njen bivši, Nick Loeb, iznio je u javnost teške optužbe. Tvrdi da ga je Vergara fizički zlostavljala dok su bili u vezi, prenosi RadarOnline.

Na ove je optužbe Vergara odgovorila da nisu istinite da je spremna suočiti se s bivšim, ako treba, i na sudu. Loeb je dodao i to da ga je Vergara, uz to što ga je, kako on tvrdi, nekoliko puta udarila u lice, i psihički maltretirala te ga nazivala bezvrijednim. "Da, svađali su se, ali nikada ga nije udarila. Nije ljuta na njega, zapravo, žao joj ga je, ali nije iznenađena njegovim postupkom. Nick očito želi ostati još uvijek na neki način u njenom životu, iako zna da se ona uskoro udaje za drugog", rekao je za medije izvor blizak Vergari.

U priči se spominju i zamrznuti embriji bivšeg para, a prijatelji Vergare tvrde da njen bivši možda planira angažirati surogat majku koja bi rodila Sofijino dijete te bi Loeb tako mogao tražiti od glumice novac za uzdržavanje. Sofia Vergara i Nick Loeb započeli su vezu prije četiri godine. Prekinuli su najprije 2012., potom se pomirili i zaručili, a onda konačno prekinuli 2014.

Pročitajte više