Šok do šoka: Ovo su skandali slavnih koji su obilježili 2012.

Foto: JLP, Shutterstock, AFP, Index, Twitter

SVAKE godine pa tako i ove, svijet nije bio pošteđen mnogih zanimljivih i nezanimljivih crtica iz života poznatih. Najavljivani smak svijeta ipak nije stigao, ali u privatnom životu slavnih dogodili su se doista brojni "skandali" koji su, s obzirom na njihovu zastupljenost u medijima, također prikazivani kao katastrofe "armagedonskog" tipa.

Tako se još u ožujku svijet morao suočiti s neizrecivo tužnim događajem u kojem je jedna neidentificirana žena azijskog porijekla pogodila Kim Kardashian većom količinom brašna i osramotila je prilikom šetnje crvenim tepihom. Incident se dogodio ispred The London Hotela u Hollywoodu, uoči promocije nove linije parfema "True Reflection" koja nosi potpis 30-godišnje zvijezde reality showova. Kim Kardashian bila je prekrivena bijelim prahom, a tek je kasnije utvrđeno da se radi o običnom brašnu.

Šok i nevjericu u medijima i javnosti izazvali su i brojne afere i prekidi slavnih osoba. Prvi na toj ekskluzivnoj listi svakako je razvod braka jednog od najpoznatijih hollywoodskih parova, Toma Cruisea i Katie Holmes. Oko razloga njihovog prekida počele su kružiti mnoge priče i teorije, a ona koju svakako valja izdvojiti i koja je ujedno i najbizarnija jest teorija o "kobnim brojkama". Naime, svaki put kad bi mu supruga dospjela u "Isusove godine", Tom bi ostao bez nje. Od prve supruge, Mimi Rogers, rastao se upravo kad su njoj bile 33 godine, isto se dogodilo i s Nicole Kidman nakon čak deset godina braka, a u istoj ga je životnoj dobi ostavila i Katie Holmes.

I jedna ljubavna prevara obilježila je ovu godinu i mnoge ostavila bez teksta, neke razljutila, a neke i rasplakala. Naime, fotografije na kojima glumica Kristen Stewart strastveno ljubi redatelja Ruperta Saundersa procurile su u javnost i to je označilo početak kraja jednog od najiritantnijih parova među slavnima, odmah nakon Justina Biebera i Selene Gomez. Ipak, nakon nekoliko mjeseci, sve se stišalo, a Kristen se javno ispričala i vratila u zagrljaj svom "vampirskom" dečku, Robertu Pattinsonu.

Afere su ove godine pratile i kraljevsku obitelj. Mlađi brat princa Williama, Harry, dao si je oduška i partijao u Las Vegasu, a golišave fotografije njegovog razuzdanog  tulumarenja obišle su svijet.
No, princ Harry nije jedini koji je imao problema s golišavim fotografijama. Naime,francuski magazin Closer objavio je toples fotografije princeze Kate Middleton. Kasnije je to učinio i talijanski magazin Chi kao i još neki europski magazini. Kraljevska obitelj smatrala je kako je narušena privatnost Kate i Williama, a skandal pao u zaborav kad je nakon nekog vremena spriječeno daljnje objavljivanje fotografija.

Demi Moore nisu trebali dodatni skandali da se u potpunosti slomi, već joj je bio dovoljan krah braka s Ashtonom Kutcherom. Mlađahni glumac Demi je brzo zamijenio lijepom Milom Kunis, a Demi Ashtona – rehabilitacijskim centrom. Naime, glumica već dugo ima problema s anoreksijom, a prema pisanju američkih medija ovisna je o lijekovima. Prijavila se u Cirque Lodge rehabilitacijski centar, smješten u Sundanceu.

Glumac koji je slovio kao jedan od  najvećih zavodnika i ženskaroša Hollywooda ove je godine zaradio brojne napade na svoju "muškost". John Travolta optužen je za zavođenje masera, nošenje ženske odjeće i homoseksualnu vezu s pilotom. Također, navodni ljubavnik Johna Travolte, Doug Gottreba, u intervjuu za National Enquirer otkrio je kako je izgledala njegova veza sa slavnim glumcem koja je počela 1981. godine.

"Letjeli smo u Monterey te smo tamo otišli u hotel. Zajedno smo večerali i pili vino pa sam u jednom trenutku pomislio kako mi se udvara i nisam bio u krivu. Ponudio mi je masažu u svojoj sobi koju sam prihvatio, a ona se do kraja večeri pretvorila u masažu sa sretnim završetkom", rekao je Gottreba.

Domaći "skandali"   

Ni Hrvati ove godine nisu bili pošteđeni skandala, a bome ni golotinje. A ona je došla u obliku dva para sisa čije su vlasnice na određeno vrijeme postale najpoznatijim Hrvaticama danas. Jelena i Viktorija Mikša i njihove grudi u rekordno kratkom vremenu iz nekog su se razloga premetnule u najčitaniju domaću vijest.

Pošast HDZ-ovskih sisa i u percepciji medija i javnosti usporediti se može samo s grozotom koju je ove godine svijetu priuštio južnokorejski reper Psy svojim glupavim pjesmuljkom "Gangnam Style". Je li razlog tomu bio što su obje članice krapinskog HDZ-a ili možda to što su unatoč činjenici što prema svojim proporcijama nisu oličenje savršene žene bile spremne sisama pokazati koliko vole Hrvatsku, vrlo je teško reći.

U nezavidnoj preljubničkoj aferi po drugi se put našla Tanja Dragović koja je snimljena kako u noćnim satima odlazi iz jednog zagrebačkog kafića u pratnji mladog nogometaša Marka Šimića. Nakon poprilične medijske buke, oglasila se Tanja, izjavivši kako su Marko i ona samo prijatelji te da je Goran dobro upućen u njihovo prijateljavanje.

Svoj je dio skandal-kolača definitivno uzela i glumica Mia Begović koja je zahvaljujući jednom incidentu, vjerojatno odigrala najbolju dramsku ulogu u svom životu. Naime, Mia se vratila s poslovnog puta i zatekla promijenjenu bravu na vratima svog stana. Nakon toga odlučila je za njih se zavezati. Za noći provedene na hodniku, tvrdila je, kriv je bio njezin bivši suprug  Željko Žnidarić.

Domaća javnost ostala je u šoku i nevjerici nakon prekida našeg najpoznatijeg showbiz para. Iako se o njihovom odnosu konstantno pisalo i nagađalo u medijima, od listopada je ljubavna priča između pjevačice Severine i srpskog biznismena Milana Popovića ipak okončana. Milan je, navodno, samo dva mjeseca nakon rođenja napustio njihov stan jer nije mogao podnijeti dječji plač. Napise o prekidu par je ipak  opovrgao zato jer je riječ "o teškim odlukama koje čovjek ne donosi tako lako".

U 2012. godini. zvijezde nisu bile naklonjene ni pjevačici Nini Badrić. Katastrofalan plasman na ovogodišnjem Eurosongu u Azerbajdžanu podigao je mnogo prašine, a slična se situacija odvijala i u Nininom privatnom životu. Iako su po drugi put pokušali spasiti svoj brak, Nina Badrić u studenom je predala papire za razvod s Bernardom Krasnićem. Također, Ninino se ime spominjalo uz ono srpskog televizijskog voditelja Ivana Ivanovića koji je u njenom društvu viđen ovoga ljeta u Istri, a pisalo se i o tomu da je pjevačica u vezi sa svojim vozačem.
 

Pročitajte više