Šokantno priznanje "djevojke" Michaela Phelpsa: Rođena sam kao David Roy Fitch

Foto: Facebook

SAMOPROZVANA djevojka Michaela Phelpsa, Taylor Lianne Chandler, opet je željna pažnje. Ovog puta radi se o potpuno razotkrivanju na Facebooku, a u (nekima) šokantnom priznanju, Taylor je otkrila da je rođena kao interseksualna osoba imena David Roy Fitch.

Međutim, kao tinejdžerica se podvrgnula hormonalnoj terapiji, a u dvadesetima i operaciji promjene spola.

Iako većina tabloida piše da je Chandler otkrila da je rođena kao muško dijete, to nije slučaj. U samom postu stoji da je rođena kao interseksualna osoba: "Nikad nisam bila muškarac, nikad nisam živjela kao muškarac. Nitko ne može reći da me zna kao muškarca i pokazati fotografije mene kao muškarca. Postoje ljudi koji me pamte kao androgino dijete jer na to su me prisiljavali".

U istoj je objavi otkrila i koliko je zaljubljena u Phelpsa i koliko su "kliknuli" nakon što su se upoznali na Tinderu.

"Nikad se nisam osjećala toliko ugodno i prihvaćeno kao s njim", napisala je Chandler čiji profil izgleda kao hram posvećen Phelpsu na kojem neprestano objavljuje sve tabloidske napise o njihovoj navodnoj vezi.

Naime, u intervjuu za National Enquirer (čije vijesti i inače valja uzimati s velikom dozom rezerve), rekla je: "Prvi spoj je bio na utakmici Baltimore Ravensa. Jedna stvar vodila je drugoj i vodili smo ljubav tijekom poluvremena. Kasnije smo se ponovno seksali. Prvi put sam se osjećala kao prava žena".

Međutim, dodaje i da nakon što je u medije izašla s "istinom", vjeruje kako bi njihova veza mogla okončati.

"Vjerojatno ću ga izgubiti jer on je brand koji njegova ekipa želi zaštititi", piše Chandler i tvrdi da je upravo ona bila s njim u automobilu kad je plivač uhićen zbog vožnje u pijanom stanju.

Phelps njezine tvrdnje i napise tabloida nije komentirao.

Pročitajte više