Šokirala je fotkama prije poroda, a sad šokira i fotkom snimljenom četiri dana nakon što je rodila

Foto: Instagram

SARAH STAGE ponovo je dospjela u sve svjetske medije zahvaljujući fotki na kojoj u donjem rublju pozira samo nekoliko dana nakon poroda.

31-godišnja manekenka iz Los Angelesa posljednjih dva mjeseca često se pojavljivala u medijima i raspravama na društvenim mrežama zbog objave fotografija u poodmaklim fazama trudnoće, na kojima se mogao vidjeti njezin izrazito mali trbuh. Neki su je otvoreno napadali, tvrdeći da ugrožava zdravlje djeteta, dok su je drugi branili komentirajući da je upravo to kako ona izgleda puno zdravije od uobičajenog trudničkog debljanja.

>> Pozirala u grudnjaku i gaćicama u osmom mjesecu trudnoće pa šokirala fanove

>> Ovako izgleda 10 dana prije poroda

Čitavo to vrijeme Sarah se nije pretjerano obazirala na komentare, nego je samo nastavila objavljivati fotografije, od kojih je posljednja snimljena samo dan prije poroda.



Sarah je rodila 14. travnja, a nismo trebali puno čekati da objavi fotku na kojoj pokazuje kako izgleda nakon poroda (naslovna fotografija). Uz nju je napisala: "Četiri dana poslije poroda. Ukupno sam u trudnoći dobila 12 kilograma. Uzbuđena sam što ću moći ponovo početi trenirati za pet tjedana!".

Naravno, mnogi su opet šokirani i pitaju se kako je ovo moguće.
 

Pročitajte više