Spašavali je sat vremena: Sama se zalijepila superljepilom za WC školjku u dućanu?

Screenshot: YouTube

ŽENA iz sjeverne Georgije još uvijek se oporavlja od ozljeda zadobivenih nakon što je nepoznati šaljivdžija supersnažnim ljepilom premazao WC daske u dućanu Home Depot. Ali, policija nije sigurna je li ona možda sama to napravila.

Prošla su gotovo dva tjedna otkad je Illyanna De La Keur spašena iz WC-a, a ona je za WSB-TV ispričala da još uvijek jedva sjedi. Tvrdi da nije primijetila ništa čudno prije nego što je sjela na zahodsku školjku u Home Depotu, ali u nekom trenutku sve je krenulo nizbrdo. Nije se više mogla odlijepiti i zaposlenici su bili primorani pozvati Hitnu.

Proces izvlačenja trajao je gotovo sat vremena, a De La Keur je pritom zadobila nekoliko ozljeda, uključujući poderanu kožu, ispričala je.

Nakon incidenta otvorena je istraga kako bi se otkrilo tko je odgovoran, a menadžerica dućana Mary Dean pronašla je na podu WC-a papirnatu vrećicu u kojoj se nalazila bočica s ljepilom, prenosi Huffington Post. I tu priča postaje još čudnija: iz policije su priopćili da sigurnosne kamere pokazuju da nitko osim De La Keur nije ušao u WC u periodu u kojem se pretpostavlja da je ljepilo moglo biti naneseno.

"Ne postoji dokaz koji pokazuje da je to napravio netko osim osobe koja je bila tamo", kazala je zamjenica šerifa Carissa McFaddin, dodajući da nije bilo dovoljno dokaza da se nekog optuži.

Pročitajte više