Srbin iz Gornjeg Milanovca tvrdi da je reinkarnacija Nikole Tesle, a o njemu će snimiti i film

Screenshot: YouTube

SRBIN iz Gornjeg Milanovca koji se zove isto kao i jedan od najvećih svjetskih znanstvenika, Nikola Tesla, tvrdi da je njegova reinkarnacija, a uskoro ćemo imati prilike o njemu pogledati i film.

"Reinkarnirani Tesla" rođen je 1966. godine, a priča o njemu pojavila se u javnosti nakon što je za njega čuo filmski redatelj i producent Roman A. Tolić koji je o njemu odlučio snimiti film "Povratak Nikole Tesle".

Novi Tesla dao je ekskluzivni intervju o detaljima svoje reinkarnacije, te prošlosti i budućnosti, ali i "važnim pitanjima koja pokreću čovječanstvo", pišu srpski mediji.


Svjetsku premijeru ovaj film će imati u Austriji u listopadu ove godine.

Četrdesetogodišnji Roman Tolić dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i nagrada, iz vlastitog je džepa financirao cjelokupnu produkciju.

U dopisu koji je Telegrafu dostavila ekipa ovog filma, Tolić kaže da želi da svi, a prije svega oni narodi s kojima je Tesla bio blizak, kao što su Srbi, Hrvati, Austrijanci i Amerikanci budu financijeri i “poslovni anđelčići” ovog “kozmičkog” filmskog projekta, koji predstavlja jedinstven slučaj u kinematografiji.

Pročitajte više