Starica primorana vratiti četiri milijuna dolara koje je iznudila od muškarca u zamjenu za "seksualne usluge"

Foto: Shutterstock

STARICI iz Japana (77) koja je od 79-godišnjeg muškarca primila četiri milijuna dolara u zamjenu za "seksualne i romantične usluge" sud je naredio da taj novac mora vratiti, prenosi Australian.

Ova je žena unutar sedam godina uspjela dobiti otprilike 400 milijuna jena od muškarca koji tvrdi da je bio uvjeren da su u pitanju pozajmice, a ona je novac potrošila na luksuzne automobile i stan.

"Ona nije imala niti mogućnost niti namjeru vratiti svoje dugove", potvrđeno je na sudu u Shizouki, a tužiteljstvo je objasnilo i kako se starica služila raznim trikovima, nazvavši ih "ljubavničkom mrežom", kako bi muškarca nagovorila da joj da novac, uključujući striptiz u hotelu i činjenicu da ga je tražila da je kupa.

Par se počeo viđati 2000. godine, a žena je od muškarca navodno odmah tražila novac kako bi mogla otplatiti dugove drugom muškarcu za kojeg bi se inače morala udati. On je, kako bi joj pomogao, prodao nasljeđenu zemlju i digao nekoliko kredita, a ona je zahvaljujući tom novcu u svom voznom parku imala Jaguar, BMW i Mercedes.
 

Pročitajte više