Stigla nova Rebecca Black: Ovo je hit kojeg morate poslušati i pogledati...i potom sigurno požaliti!

PRIJE nekoliko dana na YouTubeu se pojavio spot za pjesmu kojoj prijeti sudbina slična onoj Rebecce Black.

Ako se kojim slučajem ne sjećate, to je djevojka koja je svojim hitom "Friday" u vrlo kratkom roku postala prava senzacija na internetu, ali ne stoga što je bila kvalitetna ili možda zarazna (poput već tjednima neizbježnog "Gangnam Stylea"), nego jer nitko nije mogao vjerovati da bi bilo tko takvo nešto snimio, platio, odobrio.

A Rebecca je, čini se, dobila dostojnu nasljednicu. Njezino je umjetničko ime Gnesa, a snimila je spot za pjesmu "Wilder" u kojoj većim dijelom zvuči i izgleda kao da se samo dobro šali. Ipak, čini se da je ovo ipak stvaran pothvat, a prema pisanju Jezebela, ova je "umjetnica" iz New Yorka i nedavno je počela raditi za/osnovala tvrtku koja se zove Gnesa Music Inc. Na svojoj je Facebook stranici prije izlaska videa objavila teaser i napisala: "Dragi prijatelji, još uvijek ne mogu video staviti na YouTube... Trebamo pričekati još tjedan dana, ali bit će fantastičan, toliko je dobar da je vrijedan čekanja...".

A ono što se događa u videu jednostavno se ne da opisati. Morat ćete se uvjeriti sami, a sigurno ćete se zapitati je li u pitanju samo dobra zafrkancija ili nečiji ozbiljan glazbeni pokušaj. Kako god bilo, vrlo je zabavno.

Pročitajte više