Što čeka malu princezu: Ovako izgleda djetinjstvo u kraljevskoj obitelji

Screenshot: YouTube

NOVOROĐENA kći princa Williama i vojvotkinje Kate živjet će životom koji većina ljudi može samo sanjati, životom princeze. Kako danas izgleda takav život pokušao je istražiti magazin Time.

Odrastanje u britanskoj kraljevskoj obitelji prije je bilo prekruto i preslužbeno za malu djecu. Princ Phillip jednom se požalio: "Nikad ne jedem domaću hranu, sve što dobijem je neka otmjena kuhinja".

Posljednje generacije kraljevske obitelji pokušale su osigurati malim prinčevima i princezama djetinjstvo što sličnije onom kojeg imaju njihovi vršnjaci. U tome su se najviše trudili princ Charles i njegova pokojna supruga Diana tijekom odgoja Williama i Harryja.

Dok su bili dječaci, išli su u McDonald's poput ostale djece i čekali u redu u robnoj kući da vide Djeda Božićnjaka. Princ Harry jednom se požalio da život dječaka "plave krvi" i nije tako lagan kao što se čini.

"Iskreno, razgovori uz večeru su bili najgori dio odrastanja, jer sam slušao dosadne ljude oko sebe", rekao je.

Magazin People piše da će William i Kate biti "normalni" roditelji princu Georgeu i njegovoj sestri. Kate sama kupuje namirnice i vodi Georgea u igraonice gdje se igra s drugom djecom. Mediji pišu da je George, koji će u srpnju napuniti dvije godine, prošao i medijski trening. Dokaz za to vide u činjenici da je mališan poput profesionalca mahao mnoštvu okupljenom ispred bolnice u kojoj se rodila njegova sestra.

Kraljica Elizabeta tvrdi da se članovi kraljevske obitelji ne razlikuju uvelike od pučana. "Kao i kod svih obitelji, i kod nas postoji ekscentričnost, divlja mladež i obiteljske nesuglasice", rekla je jednom. 

Pročitajte više