Studentica uspjela u svojoj namjeri: Na online aukciji prodala nevinost za 780.000 dolara



KAD je 20-godišnja Brazilka Catarina Migliorini objavila da prodaje svoje djevičanstvo kako bi prikupila novac za izgradnju domova za siromašne u svojoj zemlji, oko nje digla se velika medijska prašine.

Neki su mediji nagađali o tomu da je njen cilj daleko od plemenitog i da se radi tek o obliku samopromocije, dok su se neki raspisali o njenoj "divnoj humanitarnoj strani". No, nedavno je na online aukciji priča ove Brazilske studentice napokon dobila "sretan kraj". Naime, za njezino je djevičanstvo najvišu ponudu dao muškarac je iz Japana pod imenom Natsu. Zadnjeg dana aukcije, u srijedu, ponude su sa 150.000 dolara skočile na 620.000, no onda je Japanac ponudio 780.000 i nitko nije mogao dati više od njega, prenosi Huffington Post.

Inače, mlada studentica dopustila da je u njenoj misiji prati tim australskih filmaša koji snimaju film "Virgins Wanted". Redatelj Justin Sisely trebao bi snimiti njene emocije prije i poslije čina razdjevičenja, a u filmu će sudjelovati i Alex Stepanov koji je svoju nevinost prodao za samo 3.000 dolara i to ženi iz Brazila.

Pročitajte više