Sudac šminker, čudovišna Njemačka i ostali hitovi s finala kojima se zabavlja internet

Foto: Vine, Twitter, YouTube, Memegenerator.net

ZAVRŠILO je još jedno svjetsko prvenstvo, a što se interneta tiče to znači da je ostala još jedna posljednja runda za odigrati: ona postfinalna.

I zasad nije razočarao. Ubrzo nakon utakmice u kojoj je Njemačka u produžecima svladala Argentinu, na YouTubeu se pojavila snimka koju FIFA nije htjela prikazati - YouTube prankstera Vitalyja Zdorovetskiyja koji je utrčao na teren i pokušao poljubiti Benedikta Hoewedesa.

>> Pokazujemo ono što FIFA brani

Osim toga, zvijezda je postao i talijanski sudac Nicola Rizzoli, ali ne iz razloga zbog kojeg su dosad "zvijezde" postajali njegovi kolege. On je, naime, "ugledao sebe na velikom ekranu, pa na brzinu popravio frizuru". Barem tako tvrde društvene mreže, koje se zabavljaju s priloženim Vineom. Priča je malo nategnuta, ali trenutak je bio dovoljan da od ovoga nastane hit.

 Uz njega veliki je hit bila i Rihanna koja je na Twitteru uživo pratila sve što se događa na terenu i to ravno sa stadiona. Barbadoška pjevačica zdušno je navijala za Njemačku, kao što je i najavila, a njezini su tweetovi retweetani nebrojeno puta. "Ovo je najbolji dan u mom životu", poručila je na kraju uz selfie Schweinsteigera i Podolskog.

Također, velikom se brzinom proširio i video koji slikovito prikazuje njemačku monstruoznost

a evo i još nekoliko pošalica koje se šire Twitterom.

I za kraj, osim zbivanja na terenu i Krist Iskupitelj dobio je svojih nekoliko minuta internetske slave, budući da je ovaj prizor obišao svijet. (Naravno, uz razne komentare, počevši od ovog: "Ne gledajte ravno u Isusa").

Pročitajte više