"Sve ću vas poubijati": Mlađi brat Paris Hilton završio u zatvoru nakon prijetnji posadi i putnicima

Foto: Instagram

MLAĐI brat Paris i Nicky Hilton, Conrad Hilton, dobrovoljno se prijavio u kliniku za odvikavanje nakon što je u srpnju prošle godine na letu kompanije British Airways, iz Londona u Los Angeles, izazvao incident, pritom prijeteći posadi aviona i nekolicini putnika da će ih ubiti.

Naime, Conrad je u jednom trenutku bio toliko izvan kontrole da je posada aviona bila prisiljena zavezati ga za njegovo sjedalo.

Svjedoci tvrde kako je Conrad u jednom trenutku nasilno uhvatio stjuardesu za njezinu uniformu, derući se na ostale: "Svi ćete dobiti otkaz u roku od pet minuta. Znam vašeg šefa. Moj će otac platiti za to. Već je to prije radio. Prošli put ga je to koštalo bijednih 300 tisuća dolara".

20-godišnji Conrad je policiji otkrio da je prije ulaska u zrakoplov popio tabletu za spavanje, nakon čega je njegov odvjetnik Robert Shapiro kazao kako je to vrlo vjerojatan uzrok njegovog ispada, prenosi US Weekly.

No, sada je nekoliko neimenovanih izvora bliskih obitelji Hilton potvrdilo da se Conrad nedugo nakon incidenta dobrovoljno prijavio u kliniku za odvikavanje od droga i alkohola, na program
liječenja koji traje mjesec dana.

Mladom Hiltonu je u međuvremenu oduzeta putovnica te mu je naređeno da ostane u Kaliforniji, a iz zatvora je izašao, plativši 100 tisuća dolara jamčevine.


 

Pročitajte više