Svećenik Kandžija i Gole žene o Crkvi: Mi smo kao Jole i to sedam Joleta

Screenshot: YouTube

NOVI singl Kandžije i Golih žena je vani.

Pjesma "Crkva" najavni je singl novog albuma koji će izaći na jesen, a ovo će ujedno biti i prvi album koji Kandžija stvara zajedno sa svojim bendom, Golim ženama.

Uz spotu, naravno uz Gole žene, glavne uloge tumače; Mislav Medić, poznatiji kao Lil' Bear, inače najbolji beatboxer na Balkanu te mlada osječka glumica Selma Mehić. Kandžija i ovim singlom plijeni pažnju svojim duhovitim, ali i kritičkim tekstovima koji oslikavaju ponekad bizarnu svakodnevicu ovih prostora. Najavni singl "Crkva" potvrđuje da ćemo i dalje biti suočeni s istinama koje možda ni sami sebi ne želimo priznati – na pozitivan način.


"Kandžija je poznat i kao veliki domoljub i rimokatolik (što rijetki ističu), jedan je od najvećih hip hopera ovih prostora, borac za pravdu, humanist i dobrotvor", poručuju iz njegova tima.

"Darkan Kingić (gitarist) i ja smo skontali da smo skupa jači od Nikše Bratoša i Nenada Ninčevića napravili najtvrđu stvar ikad. Napomenuo bih da nismo boy band u spotu, a nažalost ni doktori, zubari, a ni pekari. Više smo ko' Jole, i to sedam Joleta. Ovog ljeta sedam Joleta", poručio je Kandžija.

Pročitajte više