Svi se obrušili na Rihannu: "Pravi budalu od sebe i previše je seksipilna"

Foto: Shutterstock

MARIANNE FAITHFULL, glazbena ikona šezdesetih, u nedavnom je intervjuu za ITV News izjavila da nema nimalo poštovanja prema većini današnjih zvijezda glazbene scene. Posebno se obrušila na pjevačice Rihannu i Miley Cyrus za koje je rekla da su "beznačajne drolje".

"Ne mogu razumjeti njihov način razmišljanja, toliko žele biti u glazbenoj industriji da prave od sebe totalne budale", rekla je Marianne.

Na Rihannu se osvrnula i bivša članica grupe Spice Girls, Mel C, koja je, kako navodi, svojoj kćerkici zabranila da gleda spotove poznate pjevačice.

"Moja kći obožava Rihannu, ali ja joj ne dopuštam da gleda njene spotove jer su previše seksipilni. Pokušavam svoje dijete zaštiti koliko god mogu, ali svjesna sam da brzo odrasta", izjavila je Mel C za Daily Mail.

Dodala je i to da ona osobno ne mrzi Rihannu, već da je, štoviše, njena obožavateljica, ali smatra da je njen utjecaj previše velik te da se ponaša krajnje neprikladno.

Mel C će, čini se, morati svojoj kćerkici zabraniti i gledanje nekih spotova svoje bivše grupe, a Marianne Faithfull, jedna od najpoznatijih i najpoželjnijih pjevačica šezdesetih godina, koja je, osim po glazbi, bila poznata i po hedonističkim aferama te po burnoj vezi s Mickom Jaggerom, na kraju je ipak dodala da je "pritisak s kojim se pjevačice moraju nositi danas puno veći nego prije te da nikada ne bi mogla biti dio te mašinerije kakva je ona danas".

 

Pročitajte više