Svijet ima uvid u njegov život bez njegova znanja: Pogledajte kako se djevojka "osvetila" kradljivcu mobitela

Foto: Tumblr

DJEVOJKA iz Njemačke, kojoj je telefon ukraden na Ibizi dok je ona bila u moru s prijateljima, bila je prilično iznenađena kad je vidjela da su se nekoliko dana nakon krađe na njezinom računu na Dropboxu počele pojavljivati fotografije.

Na njima je bio muškarac kojeg nije poznavala, koji očito živi u Dubaiju i jako voli sam sebe fotografirati. Osim svega toga bilo je sasvim očito da, ne samo da nije izbrisao sve stare postavke u telefonu, već je i zaboravio isključiti automatski upload na Dropbox, prenosi Huffington Post.

A to je bio trenutak u kojem je ona odlučila pokrenuti blog nazvan "Život stranca koji je ukrao moj telefon" putem kojeg je detaljno izvijestila što se točno dogodilo i kojem u opisu stoji: "Ovo je inspirativna priča o Hafidu iz Dubaija, budali koja mi je ukrala telefon. Zaboravio je isključiti opciju za upload fotografija i zato ćemo uživati u intimnom pogledu na njegov život. Počnite".

Kako to sve skupa izgleda možete provjeriti ovdje, a čak i da nije istinita (u što su se pojavile sumnje), mora se priznati da je priča prilično zanimljivo osmišljena.
 

Pročitajte više