Svojeg 34 godine starijeg supruga ponekad zove "tata"

COURTNEY STODDEN, 18-godišnjakinja koja na sve moguće načine pokušava privući pažnju medija i čiju je želju da se skine za Playboy slavni časopis odbio, otkrila je da svojeg mnogo starijeg supruga ponekad zove "tata".

Za vrijeme showa televizije VH1, "Couple's Therapy", sjedeći pokraj svojeg 52-godišnjeg supruga, glumca Douga Hutchisona, mlada je Courtney izjavila: "Slučajno ga ponekad zovem "tata". Znate, "Doug", "dad", to je otprilike isto", a on se nato nadovezao: "Tako je kako je. Mi smo u stanju smijati se sami sebi. Ona mene može zvati tata, ako ja smijem reći da odgajam svoju suprugu".

Ovaj se čudan par upoznao preko zajedničkog prijatelja, a na početku svojeg druženja nisu smjeli spavati u istoj kući jer je Courtney tad još imala 16 godina, prenosi Daily Mail. Iako seks nije bio "primarna motivacija" za ulazak u brak, glumac je objasnio da je svakako bio na vrhu njegova popisa: "Neću vam lagati, nije da nisam mislio na to. Ona je prekrasna seksi žena, ali to nije bilo primarna motivacija. Pronašao sam pravu ljubav".

Pročitajte više