Terrence Howard prolupao: Glumac prijetio samoubojstvom i u porukama tvrdio da je antikrist

Foto: JLP

ZANIMLJIVI detalji izašli su na vidjelo u dokumentima koji su se pojavili na sudu vezano za zabranu prilaženja koje je bivša supruga Terrencea Howarda, Michelle Ghent, zatražila nakon svađe koja se dogodila tijekom zajedničkog putovanja na kojem su pokušali izgladiti odnose.

Sve je pošlo nizbrdo u trenutku kada je Ghent u njegovom mobitelu pronašla brojeve šest djevojaka. Howard je postao nasilan u trenutku kada je Michelle nazvala jedan od brojeva.

Glumac je prvo bacio njezin kompjuter kroz prozor, a zatim i fizički nasrnuo na Michelle prijeteći da će je ubiti i nakon toga počiniti samoubojstvo.



"Razmišljam o tome trebam li te ubiti prije nego počinim samoubojstvo", navodno je rekao Howard.

Nekoliko dana kasnije uslijedile su i bizarne poruke koje je glumac slao bivšoj supruzi, a iste su objavljene u New York Daily Newsu.

"Ako je ovo zbogom, onda mrzim sve i svoje ću talente koristiti da uništim ljudski rod. Postat ću Sotona! Ti si bila moja posljednja šansa za pravu ljubav. Odsad ću mrziti sve i osvetiti se čovječanstvu zbog svega što mi je učinjeno. Upravo si uništila posljednji tračak svjetlosti u meni. Tama počinje! Mrzim sve zbog tebe. Antikrist je ovdje!", stoji u poruci koju je Howard poslao tri dana nakon svađe.

Pročitajte više