The Best of Clubbing uz live sax act u Green Goldu

Foto: Press

IDEALNA kombinacija house glazbe i saksofona ove je subote 05. listopada 2013. na rasporedu u Green Gold Clubu. Goste će zabavljati uvijek inovativni live sax act Jakše Jordesa uz DJ podršku Jazzyja Rosscoa!

Nakon petnaestogodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa s najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima, Jakša Jordes počinje novu samostalnu karijeru, koja mu otvara vrata europske house scene. Slobodnim improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a privukao je pažnju labela Hed Kandi i Ministry of Sound te im se pridružuje na turneji. Nakon nastupa s Rogerom Sanchezom u Sarajevu u veljači 2009. godine postaje traženo lice i sax u cijeloj regiji. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-ima regije, kao i nastupe u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj i drugim europskim zemljama.

Album "Ambidexter" je proizvod suradnje s domaćim producentima među kojima se ističu E-Base & Poul Wish te DJ Jazzy Rossco. Jazzy Rossco sve je poznatiji i priznatiji osječki DJ i producent koji je karijeru započeo 2010. U svijet produkcije ušao je godinu dana kasnije kada s Denijem Dansmoreom i saksofonistom Jakšom Jordesom stvara prvi singl pod nazivom "Secret love". Ubrzo je uslijedila samostalna pjesma "On The Beach" izdana na South Sound kompilaciji za Lip Records i suradnja s beogradskim Babysittersima na pjesmi "Hollywood" izdana na 3Desires labelu. Zajedno s njima izdaje remix za Crazibizu, a remixom "Beautiful People" za Jean Marie K pobjeđuje na natjecanju. Sljedeća pjesma je "Let Me Down" u izdanju Mjuzieek digital labela, a uvrštena je i na "Disco Bombs Compilation vol.3". Pjesmom "Ina", izdanom na Muzicasa Records labelu, Jazzy Rossco trenutno kroči prema vrhu svjetskih house ljestvica.

Ne propustite eksplozivan nastup Jakše Jordesa i DJ-ja Jazzyja Rosscoa u Green Gold Clubu, ove subote 05.listopada 2013.!

Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto putem internet stranice Green Gold Cluba.

Pročitajte više