"The Lesbian": Cohen snima film o tajkunu koji je ponudio milijune za zeta koji će preobratiti njegovu kći lezbijku



NAKON što je u svojoj komičarskoj filmskoj karijeri portretirao sitnog kriminalca iz Stainesa, kazahstanskog i austrijskog reportera te jednog diktatora, Sacha Baron Cohen u sljedećem je projektu odlučio tumačiti nešto drukčiji lik.

Naime, njegov novi uradak bit će baziran na priči o Cecilu Chau, milijarderu iz Hong Konga, koji je ponudio 65 milijuna dolara muškarcu koji uspije "preobratiti" njegovu kći lezbijku. Film prikladno nazvan "The Lesbian", producirat će filmski studio "Paramount Picture" preko tvrtke "Four By Two", koja je u Cohenovom vlasništvu. Cohen bi se, navodno, trebao pojaviti i u glavnoj ulozi, piše Daily Mail.

Podsjetimo, krajem rujna, Cecil Chao javno je obećao ogromnu svotu novca muškarcu koji oženi njegovu kći, nakon što su se pojavile informacije da se vjenčala s dugogodišnjom partnericom u Francuskoj.

Nakon toga, na njegovu su kućnu adresu počele pristizati brojne bračne ponude, od kojih i neke potpuno bizarne. Tako je jedan muškarac, pišući u ime svog prijatelja, istaknuo kako je on dobar, zgodan i duhovit, no njegova najveća vrlina jest to što je bio dvojnik Georgea Clooneyja u nekoliko scena filma "Leatherheads", a to je, tvrdi odani prijatelj "doista kvalitetan film".

Pročitajte više