Tiger Woods između dvije vatre: Njegova bivša žena i nova djevojka postale bliske prijateljice

Foto: Facebook/AFP

BIVŠA žena Tigera Woodsa, Elin Nordegren, sprijateljila se s njegovom novom djevojkom, američkom skijašicom Lindsey Vonn.

Strani mediji pišu kako je 34-godišnja Elin prva započela komunikaciju s 29-godišnjom Lindsey jer je željela bolje upoznati ženu koja će biti u društvu njezine djece.

"Kad ju je upoznala, svidjela joj se. Netko bi pomislio da je to čudno, ali Lindsey se stvarno sviđa Elin i stalno razgovaraju. Elin je shvatila da su slične i imaju puno toga zajedničkog. Smiju se i razgovaraju kao da su oduvijek najbolje prijateljice", ispričao je izvor za US Weekly.

Elin se navodno sviđa to što je Lindsey snažna žena. Ova mala "obitelj" nedavno je zajedno otišla na odmor i odlično se provela.
Elin i Tiger nedavno su zajedno otišli na bejzbol utakmicu svog sina Charlieja, a društvo im je pravila Lindsey. TMZ je objavio prvu fotografiju njihovog zajedničkog druženja koju možete pogledati ovdje.

Lyndsey i Tiger potvrdili su svoju vezu u ožujku prošle godine. Elin se od Tigera rastala 2010. godine nakon velikog preljubničkog skandala u kojem je utvrđeno kako je Tiger tijekom braka imao brojne afere. Nakon razvoda je od njega dobila 100 milijuna dolara.

 

Pročitajte više