Tinejdžerica skoro 2 milijuna funti jackpota potrošila na drogu, alkohol, tulume i ljubavnike



NAJMLAĐA britanska dobitnica lutrije, Callie Rogers koja je dobila jackpot od 1,9 milijuna funti 2003. godine kad je imala 16 godina, danas ima 25 godina i nema ni novčića od svog dobitka.

U intervjuu za Daily Mail Callie je priznala kako je sve novce spiskala na drogu i alkohol, a iako je švorc danas se osjeća bolje nego ikad u životu jer će uskoro postati mama malim blizancima, a već ima sina i kći. "Tako sam uzbuđena što ću dobiti dečke. To je najbolji dar koji mi je netko mogao dati i daleko je bolje od jackpota", tvrdi Callie.
 
Ipak, kad je imala novac trošila ga je na apsolutno sve što joj je palo napamet, od 550.000 funti za četiri nekretnine koje je kupila svojoj obitelji i sebi pa do automobila vrijednih 85.000 funti.

Kad ni nakon toga nije bila sasvim zadovoljna svojim životom, Callie je potrošila 11.500 funti na implantante za grudi, a mjesečno je davala oko 200 funti za ekstenzije za kosu. Osim sebe, častila je i svoje bivše ljubavnike pa je tako jednom kupila auto od 7.000 funti te mu plaćala 3.000 funti da bude njen vozač.

Ubrzo je razvila ovisnost o kokainu te je samo na drogu i tulume potrošila oko 250.000 funti. Sve to dovelo je do sloma njene veze s Nickyjem Lawsonom te oduzimanja skrbništva nad djecom Debony i Kian zbog čega se tri puta pokušala ubiti. "Napravila sam loš izbor kod muškaraca u svom životu dok sam bila mlada i glupa. Tulumarila sam do točke kad sam potpuno gubila kontrolu nad sobom. Sad kad gledam unatrag, prestravljena sam izborima koje sam napravila", izjavila je za Daily Mail.

Ipak, ističe kako joj se život vrtoglavo promijenio prije dvije godine kad je upoznala Paula Pennyja s kojim 25-godišnjakinja očekuje blizance te živi u iznajmljenom stanu. "Možda nemam više niti jednog milijuna, ali sam upoznala čovjeka svog života", zaključila je Callie.

Pročitajte više