Tko će biti mlade zvijezde novog "Star Warsa": Na englesku audiciju došlo više od tisuću tinejdžera

Foto: Hollywoodmemorabilia.com

VIŠE od tisuću najvatrenijih obožavatelja franšize "Star Wars" došlo je u grad Bristol kako bi prisustvovali prvom danu otvorene audicije za dvije uloge u novom filmu, donosi Sky News.

Oglas je na Twitteru objavio Disney, a traže kandidate za uloge djevojčice Rachel i dječaka Thomasa.

Rachel je u oglasu opisana kao snažna djevojka odgajana na ulici, dok je Thomas odrastao bez očevog utjecaja, no unatoč tome razvio se u pametnog i sposobnog dečka.

Poželjno je da kandidati imaju između šesnaest i osamnaest godina te da su atletski građeni. Nakon Bristola audicije će se održati u Manchesteru, Glasgowu, Dublinu i Londonu.

Snimanje novoga filma koji se trenutačno zove samo "Zvjezdani ratovi: Epizoda VII." počinje u proljeće 2014., a režirat će ga J. J. Abrams, najpoznatiji kao redatelj najnovijih "Zvjezdanih staza".

Novi će se film u kinima pojaviti 18. prosinca 2015., a snimat će se u Engleskoj. Još nisu objavljena imena glumaca, no zna se da će u pregovorima bili originalni članovi glumačke postave Mark Hamill, Carrie Fisher i Harrison Ford.

Disney je nedavno najavio još najmanje tri filma iz toga serijala. "Jasno je da je to jedan od najvažnijih filmova koje ćemo snimati u idućih nekoliko godina, a odabrali smo datum koji će, vjerujemo, kreativnome timu omogućiti da snimi sjajan film", rekao je glavni direktor Disneyja Bob Iger.

Pročitajte više